• Адреса: Київ вул. Велика Окружна, 8
    (Територія готелю Тиса)
глобус

Київ

вул. Велика Окружна, 8

годинник

Неділя вихідний

9:00 до 21:00

Будинки подобово на TOBOOK.com.ua

ПРАЦЮЮТЬ ТІЛЬКИ ПРОФЕСІОНАЛИ НЕРУХОМОСТІ

Якщо ви приїжджаєте у Київ на сертифікацію авто або забирати авто з автовоза, техогляд автомобіля також може затриматися через технічний стан автомобіля.
Тоді вам обов'язково потрібно десь зупинитися ночувати, а можливо і зустрінеться з друзями. В Україні зараз війна і Київ та Київська область живе в режимах комендантського часу, а саме після 23.00 у Києві не працюють ресторани, нічні клуби та інші громадські місця, а також неможливо викликати таксі в комендантську годину, на приватні авто також не можна переміщатися.
Проте українці знайшли чудовий спосіб проводити пізні вечори у колі друзів та родичів. На сайті tobook.com.ua вам підберуть прекрасний будинок подобово у Києві та Київській області. Також проконсультують із усіх питань. Будинки у Києві на добу дуже різні та ціни відповідно від 5000 грн на добу та вище. Ви можете орендувати будинок на добу з лазнею та 5 окремими спальнями. Або невеликий будиночок із каміном. Є шикарні будинки із теплим Басейном.
Будинки подобово зараз мають попит, але звичайно після 23.00 потрібно дотримуватися тиші, проте якщо у вас будинок знаходиться далеко від Сусідів, то ви можете пошуміти навіть вночі. Ви можете запросити діджея та влаштувати невелику вечірку. Можна замовити кейтеринг для вашого свята чи зустрічі із друзями. Також будинки облаштовані генераторами, оскільки часто через атаку Росії по об'єктах енергопостачання, вимикають електрику. Незважаючи ні на що Україна продовжує жити, воювати, веселитися скорботити. Мирного вам неба над головою. Хороших доходів, незважаючи на воєнний час, свята та зустрічі з друзями ніхто не скасовував.
Увімкнено tobook вас детально проконсультують та підберуть потрібний вам будинок. Оренда будинку з гарною лазнею дуже часто, коштує дешевше чим орендувати лазню на 3-5 годин. А орендувавши будинок, ви з друзями можете відпочивати до пізнього часу і не боятися не потрапити в комендантську годину.
Дуже радимо онлайн сервіс TOBOOK.com.ua – ми регулярно користуємося їхніми послугами

ЗАМОВИТИ ЗВОРОТНІЙ ДЗВІНОК

    Наші контакти

    преміальні теми початкового завантаження